Home > General > El dòlar continua mostrant fortalesa

El dòlar continua mostrant fortalesa

17/11/2021

El mercat minorista americà continuava mostrant fortalesa després de publicar-se les vendes de l’octubre, les quals van augmentar un 1,7% versus l’1,2% esperat per part del consens d’analistes.
El dòlar va cotitzar amb solidesa, arribant a nivells d’1,13 en relació amb l’euro, fet que suposava una pèrdua del 0,21% amb l’encreuament eurodòlar. Entre els principals catalitzadors positius destacaven les declaracions de la presidenta del Banc Central Europeu, Christine Lagarde, que indicava que ja no auguraven pujades dels tipus d’interès durant l’any 2022.
Al Regne Unit van destacar les publicacions de l’evolució de l’atur del mes passat i el canvi dels ingressos mitjans per treballador. L’evolució de l’atur va ser positiva, amb un canvi negatiu de 14.900 ocupats nous, i per la part dels ingressos van millorar fins a un 5,8% quan els analistes preveien un 5,6%.
Les borses asiàtiques van tancar en tonalitat mixta, en què va destacar el Hang Seng, que va finalitzar amb una pujada de l’1,27%. Pel que fa a les borses europees, també van concloure la seva sessió mixtes, en què el PSI20 portuguès va arribar a caure més de dos punts percentuals, mentre que els índexs referents d’altres països europeus no van sofrir tanta volatilitat dubitant entre el terreny positiu i el negatiu.
Per últim, l’AIE va elevar ahir la previsió del preu mitjà per al Brent. Malgrat això, el Brent i el WTI baixaven, respectivament, un 0,44% i un 0,73%.

Categories: General Tags: