Home > General > Resultats sòlids impacten sobre el Nasdaq

Resultats sòlids impacten sobre el Nasdaq

28/10/2021

Els mercats de renda variable van cotitzar lleugerament en negatiu a Europa, amb la referència del continent Euro Stoxx-50 tancant en 4.220 punts. Als Estats Units el sentiment era similar, amb l’excepció del Nasdaq, que va repuntar un 0,41%, arribant als 15.300 punts. L’impuls d’aquest selectiu va ser liderat per noms com Microsoft i Alphabet, que s’incrementaven prop d’un 4% i un 5%, respectivament, gràcies les sòlides publicacions de resultats trimestrals. L’índex de volatilitat VIX cotitzava amb un increment del 0,75%. A l’Àsia les caigudes van ser més importants, sent el Hang Seng de Hong Kong el més perjudicat, amb una davallada de l’1,57%. El resultat de l’índex Gfk de clima de consum a Alemanya va sorprendre positivament els mercats, mentre que les comandes de béns duradors als Estats Units es van situar en el 0,4%, en línia amb l’esperat. D’altra banda, el Banc del Canadà va mantenir el tipus d’interès en el 0,25%.
El petroli presentava una correcció de certa rellevància, retrocedint gairebé un 2% i situant el Brent en 84 dòlars per barril i el WTI en 83 dòlars per barril. Aquest moviment estava en gran manera motivat per un inesperat augment en els inventaris de cru que l’AIE va publicar ahir a la tarda.
La rendibilitat a 10 anys americana continuava caient des del pic del 22 d’octubre. Ahir la reducció va ser força intensa, situant la TIR en l’1,56%. En un moviment similar, el bund se situava en el -0,19%.

Categories: General Tags: