Home > General > La macroeconomia americana continua donant bons senyals

La macroeconomia americana continua donant bons senyals

04/06/2021

Els selectius asiàtics van tancar mixtos, on la Xina continuava la setmana en vermell i fins i tot Hong Kong va finalitzar per sota del -1%. Mentre que Europa obria majoritàriament a la baixa i es va mantenir fins a tancament, on les principals borses mostraven pèrdues inferiors al punt percentual, amb l’excepció del DAX, que va acabar lleugerament en verd. Des de l’altra banda de l’Atlàntic, als Estats Units es van publicar lectures macroeconòmiques positives, on es mostrava una disminució de peticions de subsidis d’atur. Les peticions es van situar en 385.000, lleugerament inferiors a les previsions del consens d’analistes i bastant més baixes que l’anterior lectura, mostrant una clara i contínua recuperació de l’economia. A més a més, les dades d’inventaris de cru de l’AIE i el PMI no manufacturer de l’ISM també van acompanyar. Tot i les aparents bones dades, Wall Street digeria amb pèrdues al Nasdaq i a l’S&P-500, inferiors a l’1%, mentre que el Dow Jones romania pràcticament pla a tancament de sessió europea. Amb relació a les criptodivises, van començar el dia a l’alça intentant recuperar les pèrdues de les darreres setmanes, però a migdia es van posicionar mixtes a causa de notícies per part de la Xina i el Regne Unit on semblava que la regulació esdevindria una dura regulació per a les monedes digitals. Pel que fa a les matèries primeres, l’or va presentar una disminució a causa de les bones dades de taxa d’atur, les quals van enfortir el dòlar. I el petroli cotitzava pla, on els barrils de Brent i WTI es trobaven als marges dels 70 dòlars i escaig.

Categories: General Tags: