Home > General > Una farmacèutica menys a la carrera i la borsa comença a presentar símptomes

Una farmacèutica menys a la carrera i la borsa comença a presentar símptomes

26/01/2021

Els valors tecnològics van resistir millor la caiguda de la renda variable a l’anterior sessió, a causa que s’esperen bones xifres de companyies que presenten resultats aquesta setmana (com ara Apple, Microsoft i Facebook) i que l’empitjorament de la pandèmia arreu del món està tornant a impulsar les accions de “quedar-se a casa”.
La farmacèutica Merck desisteix en el seu intent de desenvolupar una vacuna contra la Covid-19 a causa que no ha assolit els nivells d’efectivitat desitjats. A més, continuen els retards en la cadena de producció i distribució de Pzifer i AstraZeneca.
Europa està estudiant un pla per restringir la mobilitat entre països i ja recomana no viatjar a zones amb més de 500 casos per cada 100.000 habitants. Sembla que les prediccions d’un dur període postnadalenc s’estan confirmant, ja que en algunes regions els hospitals estan en nivells de saturació similars o fins i tots superiors als de la primavera passada.
La principal dada macroeconòmica d’ahir va ser l’índex Ifo de confiança empresarial a Alemanya. La lectura va sortir pitjor de l’esperat i inferior a l’anterior (90,1 actual, 91,8 estimació i 92,2 anterior).
El dòlar s’apreciava respecte a l’euro un 0,28%, trencant la tendència de la setmana passada. Europa tancava en vermell amb l’Eurostoxx deixant-se l’1,33%, destacant les caigudes dels índexs d’Espanya, Alemanya i França, mentre que als Estats Units l’S&P queia un 0,31%, el Nasdaq un 0,01% i el Russell 2.000 un 0,78%.

Categories: General Tags: