Home > General > Càlida benvinguda a Biden per part dels mercats

Càlida benvinguda a Biden per part dels mercats

21/01/2021

Mercats amunt en la sessió d’ahir amb un increment especialment contundent al Nasdaq (+2,01% 17.45 CET), beneficiat per l’espectacular pujada de Netflix, que ha augmentat el nombre de subscriptors molt per sobre del que s’esperava. L’optimisme de les referències europees es feia patent amb un augment de l’Eurostoxx 50 del 0,80%.
Biden entrava oficialment a la Casa Blanca amb Washington totalment blindat per evitar qualsevol esdeveniment similar al viscut el dia de Reis. Sense perdre el temps, el nou president va signar vàries ordres executives entre les quals es troba la reincorporació dels Estats Units a l’Organització Mundial de la Salut.
La Covid-19 continua la seva escalada en l’àmbit global, fins i tot a la Xina està augmentant les restriccions per la persistència de varis focus, amb la vista posada en la proximitat de l’any nou, un període en què la mobilitat augmenta exponencialment per les reunions familiars.
A Rússia el fons sobirà ha sol·licitat el registre de la vacuna Sputnik V a la Unió Europea, mentre espera que l’Agència Europea del Medicament prengui una decisió sobre la seva autorització per a la distribució massiva.
El petroli també es negociava en números verds, el Brent augmentava un 0,86%, fins als 56,38 dòlars per barril, i el WTI un 0,87%, fins als 53,44 dòlars per barril. L’or tocava els 1.869 dòlar/ozt incrementant un 1,57%, i el parell eurodòlar es mantenia estable en 1,2110 (-0,14%).

Categories: General Tags: