Home > General > Black Friday

Black Friday

28/11/2020

Tots tranquils!! No és un divendres negre, ja que els mercats cotitzaven amb força estabilitat i en un general navegaven en números verds. El Black Friday és un dia molt consumista que marca el tret de sortida de les compres prèvies a Nadal i que es caracteritza per aglomeracions de gent a les botigues i carrers buscant aprofitar-se de generosos descomptes. Aquest any la pandèmia que estem vivint farà que les vendes online agafin un fort protagonisme i quedin en les imatges d’arxiu aquells compradors que lluiten en una gran superfície per adquirir les “gangues”. Del costat europeu es van donar a conèixer alguns indicadors de confiança amb un lleu empitjorament (el primer en set mesos). Aquesta menor confiança es veu alimentada pels comerços minoristes, sector serveis i consumidors. Al mercat espanyol, una de les notícies que va fer més soroll era que les negociacions de fusió entre BBVA i Sabadell es donaven per concloses sense acord. Referent al petroli, els preus es van moure de manera irregular. Els inversors romanen atents, ja que avui comencen una ronda de reunions de l’OPEP que s’allargarà a la setmana vinent. L’arribada de les vacunes dona un cert optimisme quant al futur de la demanda de petroli, però en part l’oferta es pot veure modificada arrel d’aquestes reunions. Referent als metalls preciosos com l’or i la plata patien retrocessos notables. En el cas de l’or es perdia el cap dels 1.800 dòlars per Oz. Referent a l’eurodòlar, l’encreuament se situava en l’1,1945.

Categories: General Tags: