Home > General > Acció de Gràcies

Acció de Gràcies

27/11/2020

Els mercats europeus iniciaven la 4a jornada de la setmana sense gaires referències macroeconòmiques de pes que poguessin aportar gaire volatilitat al mercat. Així doncs, coincidint amb la festivitat del dia d’Acció de Gràcies als Estats Units, els selectius del Vell Continent han cotitzat amb lleugers moviments amb què finalment s’ha acabat veient un tancament mixt amb predomini del color vermell, aprofitant per consolidar beneficis després de les fortes recuperacions que s’han vist en les últimes setmanes des dels anuncis de Pfizer, Moderna i AstraZeneca sobre la futura vacuna contra la Covid. Amb relació a l’índex de confiança de clima del consumidor alemany, el GFK ha tingut una lectura negativa tenint en compte el que s’esperava el consens d’analistes. A l’altra banda de l’Atlàntic, una de les últimes referències que es van conèixer a Wall Street va ser les últimes actes de la Reserva Federal, on s’auguraven nova activitat en els programes de recompres d’actius en les pròximes setmanes, abans de finalitzar l’any 2020. Pel que fa als mercats asiàtics, el principal selectiu xinès va aconseguir acumular apreciacions inferiors al mig punt percentual mentre que el seu homòleg japonès ho feia per sobre del 0,8%. Mentrestant, l’or seguia cotitzant molt proper als nivells d’ahir, 1.800 punts. L’encreuament eurodòlar  tampoc es veia gaire afectat respecte a l’anterior sessió i cotitzava a nivells d’1,191.

Categories: General Tags: