Home > General > Les tecnològiques pugen davant l’augment de contagis per Covid

Les tecnològiques pugen davant l’augment de contagis per Covid

20/11/2020

L’augment de casos de coronavirus arreu del món ha posat en alerta els inversors, ja que, tot i el flux de notícies positives sobre una vacuna contra el virus, la realitat segueix sent que la pandèmia està fora de control en molts països i els efectes que això comportà seran significatius per a la recuperació econòmica. No obstant això, els beneficiats de la pandèmia segueixen sent els mateixos, les empreses tecnològiques. L’índex tecnològic americà per excel·lència, el Nasdaq, remava a contracorrent durant la sessió d’ahir amb guanys que eren de prop de mig punt percentual. En l’àmbit macroeconòmic, els Estats Units protagonitzaven l’agenda del dia amb la publicació de les noves peticions setmanals de subsidi per a l’atur que augmentaven aproximadament en 30.000 noves sol·licituds, deixant la xifra total en les 742.000. Seguint als Estats Units, es publicava l’indicador avançat, l’índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia, amb un resultat millor de l’esperat, però per sota de l’últim resultat del mes d’octubre. Per últim, també es publicaven les vendes d’habitatges de segona mà durant el mes d’octubre, amb una xifra per sobre de l’esperada i superant la del mes de setembre. Quant a mercats, a Europa s’imposava el vermell amb caigudes que en cap cas superaven el punt percentual. Als Estats Units, els mercats cotitzaven mixtos en el moment de finalitzar la sessió europea. El Dow Jones era el col·lectiu més castigat amb una caiguda de prop del mig punt percentual.

Categories: General Tags: