Home > General > Guanys moderats enmig de l’època de publicació de resultats

Guanys moderats enmig de l’època de publicació de resultats

30/07/2020

L’estiu es feia notar als mercats, que registraven volums molt inferiors als habituals. Els analistes centraven les mirades a la publicació de resultats del segon trimestre d’enguany. Fins al moment la majoria de companyies, sobre tot les americanes, han publicat resultats millors dels esperats però que mostren la duresa de l’impacte que ha tingut la pandèmia del coronavirus durant el primer semestre de l’any. D’altra banda, la publicació dels inventaris de petroli cru de l’AIE dels Estats Units sorprenia positivament en reflectir una disminució dels inventaris. Els futurs del petroli reaccionaven positivament a la dada amb pujades superiors al punt percentual. El barril de Brent i el WTI cotitzaven a nivells de 44,15 i 41.50 dòlars, respectivament. Els mercats europeus cotitzaven mixtes durant tota la jornada. L’IBEX-35 registrava les majors pèrdues amb una caiguda que voltava el mig punt percentual. El CAC 40 francès es posicionava com a  líder dels índexs positius amb una pujada propera al 1%, impulsat pels sectors del luxe i tecnologia. Als Estats Units, Wall Street obria en positiu a l’espera de conèixer les paraules de Jerome Powell, president de la Fed, després de la reunió de dos dies de la Reserva Federal dels Estats Units. El NASDAQ, l’índex tecnològic americà, liderava el guanys dels mercats nord-americans i registrava un rendiment anual del 17,16% a tancament del mercat europeu. El tipus de canvi eurodòlar recuperava el terreny cedit dimarts i tornava a registrar nivells d’1,1775.

Categories: General Tags: