Home > General > El BCE pren la paraula

El BCE pren la paraula

17/07/2020

La jornada borsària d’ahir quedava eclipsada per la nova compareixença dels representats del Banc Central Europeu, a falta de la reunió més important per als inversors europeus, que és la que ajuntarà els portaveus dels diversos països que formen l’Eurogrup i que començarà avui. El discurs dels portaveus del BCE ha seguit la línia continuista de l’últim, anunciant que no hi haurà canvis en els tipus d’interès i que el seu pla acomodatici d’ajudes econòmiques seguirà tal com s’havia planejat. A més a més, assenyalaven que s’ha vist una moderada recuperació respecte al mes d’abril, que seria considerat com el més negatiu, però han estat molt conservadors amb les previsions de cara a final d’any i han alertat que els pronòstics del PIB europeu podrien empitjorar encara més degut als constants nous rebrots del virus que s’estan coneixent dia rere dia. Els selectius europeus no digerien gaire bé la falta de notícies que poguessin esdevenir catalitzadors i es va viure una sessió bastant tranquil·la en què la totalitat dels selectius europeus van cotitzar amb lleugeres retallades a excepció del FTSE MIB, que aconseguia tancar amb apreciacions del 0,37%. Els selectius de Wall Street obrien amb moderades caigudes, en què destacava la davallada d’alguns valors molt de moda com són les FANG, impulsats a la baixa per l’escàndol dels hackers a la famosa xarxa social Twitter, on han vulnerat diversos comptes de personalitats per tal de cometre un frau a través de l’opacitat en el rastreig del Bitcoin.

Categories: General Tags: