Home > General > Europa fa el pòquer de dies consecutius a l’alça

Europa fa el pòquer de dies consecutius a l’alça

29/05/2020

Segueix la bona inèrcia als selectius del Vell Continent, a mesura que es veu més a prop la represa total de l’economia europea a més a més  que tot i que encara queden clàusules per afinar, la nova proposta de reconstrucció econòmica europea cada vegada es veu més a la vora. D’aquesta manera, els inversors tornen a mirar a Europa de més a prop i això s’està veient reflectit amb la moderada reducció de diferencial que es portava amb Wall Street, que havia arribat a ser molt gran degut als temors propiciats pel famós euroescepticisme. La represa de l’activitat de forma global torna a donar impuls alcista als valors industrials, que són dels que més han patit degut a la poca o nul·la productivitat que han tingut en aquests dos estrictes mesos de confinament, i així està quedant plasmat en la recuperació del Dow Jones respecte a l’índex més tecnològic, el Nasdaq Composite, que s’està veient esquitxat pels atacs del seu propi president, Donald Trump, que assegura que s’estan duent a terme campanyes per manipular i tergiversar la realitat per tal que no sigui escollit de nou en les eleccions del novembre del 2020. D’altra banda, segueix la calma tensa entre la Xina i els Estats Units pel que fa la guerra comercial, en què se segueixen veient diàriament nous atacs provinent des dels EUA que de moment no s’estan responent amb represàlies per la part asiàtica. Entretant, el tipus de canvi eurodòlar segueix mostrant una clara apreciació de l’euro, que supera amb facilitat els nivells d’1,10.

Categories: General Tags: