Home > General > Finalitza la setmana amb les borses a l’alça

Finalitza la setmana amb les borses a l’alça

18/04/2020

Un nou anunci que ha fet una empresa referent a la vacuna del coronavirus  aporta aires renovats als selectius d’arreu del mon i renova les esperances dels inversors en l’última sessió de la setmana. L’empresa, en concret, ha estat Gilead Sciences, que segons la Universitat de Chicago ha tractat pacients amb estats de la malaltia diferents i afirmen que la majoria tenen una recuperació ràpida. Malgrat això, la mateixa empresa ha sortit públicament a explicar que de moment no té proves que confirmin la certesa dels fets. La compareixença pública de Donald Trump per explicar les noves mesures per iniciar la fase postconfinament per recuperar al més ràpid possible l’activitat econòmica han estat els principals propulsors a l’alça dels selectius globals al tancament de setmana. A Wall Street continuen en plena temporada de presentacions de resultats, on a mesura que es coneixen els resultats, les previsions de beneficis es van recalculant cada vegada més a la baixa, fet que constata  la fragilitat econòmica per la paralització de l’activitat que estem vivint. Mentre, el tipus de canvi euro-dòlar se situava a nivells d’1,088 a tancament de la sessió europea, cosa que mostra una lleugera apreciació de l’euro respecte al dòlar.

Categories: General Tags: