Home > General > Continua el rebot a l’alça dels mercats

Continua el rebot a l’alça dels mercats

08/04/2020

La sessió d’ahir va confirmar el bon inici de setmana que s’ha viscut, tot continuant les notòries pujades vistes durant la sessió anterior. Les fortes pujades que superaven el 7% a Wall Street corroboraven el bon momentum de la renda variable global. Durant el segon dia de la setmana, els selectius més representatius del Vell Continent s’apreciaven més d’un 2% enmig d’un sentiment més positiu incrementat per l’aplanament de la corba de contagis a Europa, les mesures econòmiques aplicades pel BCE i en espera de les reunions de l’Eurogrup per ajudar els països més afectats de l’eurozona com són Espanya i Itàlia, tot i la negativa dels portaveus holandesos a les emissions dels famosos coronabons. Destaca la recuperació dels 7.000 punts de l’IBEX-35, després de tres sessions consecutives sumant en positiu. Seguint en clau europea, el DAX alemany, el cor industrial d’Europa, romania estable tot i les davallades que es veien en les dades macroeconòmiques del país germànic. Pel que fa a les commodities, destacava l’estabilitat que mostrava el petroli, ja que el barril Brent se situava a nivells propers a 29 dòlars a tancament de la sessió europea, després de diversos dies consecutius amb molta volatilitat en espera que es dugui a terme dijous vinent la reunió entre els països de l’OPEP a més d’altres països involucrats en la producció de petroli. El tipus de canvi eurodòlar se situava a nivells d’1,089 mostrant una apreciació de l’euro respecte al dòlar.

Categories: General Tags: