Home > General > Es consoliden les fortes pujades

Es consoliden les fortes pujades

26/03/2020

Els selectius iniciaven la sessió d’ahir amb pujades moderades després de la forta apreciació vista al Vell Continent i a Wall Street amb apreciacions superiors al 7%. L’aplanament de la corba de contagis a Itàlia, les notícies sobre la propera reobertura de diverses ciutats afectades a la Xina i el nou acord entre demòcrates i republicans als Estats Units per dur a terme una nova política fiscal expansiva per valor de dos bilions de dòlars ha propiciat un clima més optimista que està sent aprofitat per recuperar l’exposició en actius de risc. A més a més, les paraules de Donald Trump anunciant que possiblement s’aixequi el confinament als Estats Units a mitjan abril podria suavitzar els efectes negatius de la parada econòmica, aportant més raons al mercat perquè segueixi l’impuls alcista que va començar dimarts. Durant la sessió d’ahir van anar fluctuant entre el positiu i el negatiu la majoria de selectius europeus fins ben entrada la tarda, que amb l’obertura de Wall Street es van contagiar l’impuls alcista per acabar la jornada amb tots els índexs més representatius en positiu. A tancament de la sessió europea, els mercats dels Estats Units seguien l’estela alcista, en què destacaven les apreciacions del Dow-30 i de l’S&P-500, els més castigats en aquesta crisi, mentre que el tipus de canvi eurodòlar se situava a nivells d’1,084, mostrant una lleugera depreciació del dòlar.

Categories: General Tags: