Home > General > Un rebot que dura poc

Un rebot que dura poc

11/03/2020

Després d’haver viscut un dilluns negre en els mercats financers mundials, la jornada de dimarts va començar rebotant amb força, en primer lloc als mercats asiàtics, després d’un tancament desastrós de Wall Street. Seguit d’Europa, el qual marcava un 1% de pujada per acabar a mig matí pujant més d’un 3%. Aquest fet tranquil·litzava la comunitat inversora. Alguns sectors com el petroler es recuperaven fort i el sector bancari quedava una mica endarrerit a l’espera d’una actuació per part dels principals Bancs Centrals. Aquesta tranquil·litat del matí perdia la seva força i tornava als números vermells després de l’obertura americana. En el cas del selectiu espanyol Ibex-35, aquest ha passat de festejar amb els 8.000 punts cap als 7.600 punts. L’increment de probabilitats que la principal economia europea entri en recessió era una de les causes. Durant els primers compassos de la tarda els índexs americans s’aferraven al positiu. Les promeses del president Trump d’una reforma fiscal amb la finalitat de dinamitzar l’economia era el motiu del verd. Entre les mesures es va parlar d’una reducció de les rendes del treball. L’eurodòlar cotitzava en 1,1324 (pujada del dòlar). L’or frenava una mica el seu avenç a situar-se al nivell de 1.650 dòlars l’onça. La cita de la pròxima reunió programada del Banc Central Europeu per aquest dijous és una data clau que els inversors esperen amb gran expectació. Estarem atents als pròxims moviments dels mercats.

Categories: General Tags: