Home > General > Incertesa –Presa de beneficis

Incertesa –Presa de beneficis

22/02/2020

A mitja sessió europea i inicis de la sessió americana de divendres, els principals mercats seguien arrossegant una tendència relativament negativa: les contínues preocupacions pel coronavirus segueixen passant factura als mercats. Recordem que aquesta setmana s’han intensificat arran que algunes companyies de primera línia com Apple i LVMH entre altres van alertar que tindrien impacte en resultats. En els pròxims esdeveniments destaquem que hi ha una reunió aquest cap de setmana entre els principals ministres de finances i responsables de Bancs Centrals amb la finalitat de centrar els seus esforços per mantenir el creixement en la situació actual. Recordem que el paper dels Bancs Centrals està sent essencial en el manteniment de l’economia davant de la incertesa que s’ha generat pel coronavirus. Cal destacar que es va donar a conèixer alguna dada com el PMI de l’Eurozona que va sortir bastant millor del previst i ajudava a pal·liar una mica la vermellor. Dins de la borsa els actius més defensius eren els que millors comportaments registraven, com va ser el cas d’Iberdrola. Els actius refugis seguien traient pit, i en aquest context l’or o els bons governamentals eren de màxim interès per als inversors. Petroli i valors més cíclics registraven  baixades. L’USD seguia mostrant fortalesa especialment contra l’euro.  Bon cap de setmana a tothom.

Categories: General Tags: