Home > General > Àsia contagia els mercats

Àsia contagia els mercats

21/02/2020

Després de viure diverses setmanes de pujades sostingudes enmig del contagi del coronavirus a la Xina, arriben nous casos a països propers com són Corea del Sud i Japó.  A més a més, les presentacions de resultats al Vell Continent fins a dia d’avui no estan sorprenent a l’alça fet que sumat a les fluixes dades macroeconòmiques europees està mostrant una debilitat respecte als Estats Units, que s’està veient clarament descomptada en les divises, on el tipus de canvi euro-dòlar fluctua a nivells 1,079 a tancament de sessió europea. Per altra banda, l’indicador de sorpreses en presentacions de resultats a Wall Street està sorprenent a l’alça, que ja semblava descomptat pels inversors perquè els selectius americans portaven reiterades setmanes sumant nous records històrics de valoració. En nivells màxims de cotització, s’ha vist una moderada recollida de beneficis a tancament de la sessió europea, que ha estat replicada pels selectius americans enmig de noves temors de contagi a nivell mundial del coronavirus i que s’estiguin passant per alt els possibles efectes adversos en les previsions de creixement de les empreses de cara al 2020. Mentrestant els preus del petroli recuperen terreny, en què el barril Brent se situa lleugerament per sota dels 60 dòlars per barril.

Categories: General Tags: