Home > General > Apple aviva les temors dels efectes del coronavirus

Apple aviva les temors dels efectes del coronavirus

19/02/2020

Després de la festivitat viscuda dilluns als Estats Units degut al dia dels Presidents, la companyia cupertina Apple, ha fet el primer profit warning, és a dir, una revisió a la baixa de les expectatives de beneficis pronosticades a principis d’any a causa dels efectes col·laterals del coronavirus, com ha estat el tancament de part de la indústria encarregada de proporcionar les peces per a la construcció dels seus productes. Per contrarestar aquesta notícia negativa, que podria tenir efecte contagi en altres companyies globals amb exposició a la Xina, s’han filtrat noves notícies positives en què s’afirma que la Xina reduirà els aranzels en més de set-cents productes americans.
A Europa, els selectius del Vell Continent han viscut una sessió en què ha predominat la tendència negativa, afectats entre d’altres coses per la davallada de les dades de l’índex Zew de confiança alemanya que es veia àmpliament afectada pel coronavirus. Els enquestats creuen que la situació actual és pitjor que la que s’està descomptant als mercats.
Aquestes fluixes dades europees han influït àmpliament a mostrar la fortalesa del dòlar. Durant la sessió europea, el tipus de canvi eurodòlar ha fluctuat per sota dels nivells d’1,08. El petroli, una de les commodities més afectades per la crisi sanitària del coronavirus, corregia de nou per sobre de l’1%, i se situava a nivells al voltant de 57 $ en cas del barril Brent.

Categories: General Tags: