Home > General > Donald Trump frena els mercats

Donald Trump frena els mercats

09/11/2019

De nou la interminable guerra comercial ha aportat volatilitat notòria als selectius de renda variable global. La tonalitat negativa s’apoderava de la majoria de selectius més representatius del Vell Continent després de les paraules de Donald Trump. La nova bomba del POTUS (President Of The United States), ha estat relacionada amb les notícies que es van filtrar ahir a la premsa econòmica, en les quals s’afirmava que els nord-americans i els xinesos havien arribat a un acord per eliminar successivament els aranzels imposats ens ambdues economies. Trump ha sortit a desmentir que s’hagi arribat a un acord per anar retirant els aranzels però ha afirmat saber on s’acabarà signant la Fase 1 de l’acord que tenen entre mans. La situació actual és força embolicada i deixa en stand by l’eufòria que s’havia viscut en les últimes sessions als mercats. L’única cosa clara que se’n pot treure és que de negociar Donald Trump en sap una estona i sempre sap com acabar sortint a la foto com a guanyador. Mentrestant, a l’altra banda de l’Atlàntic els selectius de Wall Street iniciaven la sessió lleugerament a la baixa contagiats pel to dubitatiu de Trump. El tipus de canvi eurodòlar se situa a nivells d’1,1019 a tancament de la sessió europea, mostrant una apreciació del dòlar respecte a la divisa única.

Categories: General Tags: