Home > General > Wall Street, a ritme de màxims

Wall Street, a ritme de màxims

08/11/2019

Els selectius europeus iniciaven la sessió amb meridians increments impulsats per la notícia que es filtrava sobre el fet que els negociadors xinesos i americans havien arribat a un acord, en què s’estipulava que es baixarien, sense acordar les fases, els aranzels aplicats en ambdues economies. L’eufòria es feia extensible arreu dels parquets del Vell Continent, en què les accions més lligades al cicle i les afectades directament per la multitud d’aranzels aplicats per Donald Trump eren les que més ho celebraven i recuperaven part d’allò perdut aquest 2019 com, per exemple, a l’IBEX-35 amb companyies com Ence (+6,73%) o Arcelormittal (+6,68%), aquesta última coincidint la data amb la presentació de resultats trimestral. Mentrestant, des de Brussel·les arribaven notícies que no auguraven bons presagis sobre el creixement de l’economia europea. La CE rebaixava 10 punts bàsics les expectatives de creixement de l’economia del Vell Continent per a la resta del 2019, fins a l’1,1%. L’economia espanyola, per la seva part, rebia una modificació més severa de les expectatives de creixement, que es rebaixava 4 dècimes respecte a l’última revisió. En clau americana, els selectius de Wall Street iniciaven la sessió alcistes, on l’S&P-500 s’apropava a nivells de 3.100 punts a tancament de sessió europea, mentre que la resta de selectius seguia la tendència alcista a nivells de màxims històrics.

Categories: General Tags: