Home > General > Wall Street, a ritme de màxims

Wall Street, a ritme de màxims

30/10/2019

L’última setmana d’octubre, enmig de la temporada de presentació de resultats empresarials del tercer trimestre, destaca per l’assoliment de nous màxims històrics al selectiu més representatiu de Wall Street, l’S&P-500, que va arribar a tocar nivells de 3.044 punts. L’eufòria americana està impulsada a més dels resultats empresarials, en què un 78% de les companyies que han publicat han superat expectatives dels analistes, per la possible baixada de tipus d’interès americans per part de la Fed. Segons Bloomberg, es descompta amb un 94% de probabilitats que hi haurà una baixa de tipus el 30 d’octubre vinent, que els situaria a nivells d’1,5-1,75. Pel que fa a les negociacions comercials, mitjans de comunicacions afins als interessos de les dues potències econòmiques han deixat entreveure que hi podria haver noves negociacions de cara a mitjan novembre, que podrien servir per sig­nar la famosa fase1 a la qual havien arribat durant el mes d’octubre. Mentrestant, el tipus de canvi eurodòlar estava a nivells d’1,1110 a inici de la sessió americana, mostrant una apreciació de dòlar respecte a l’euro en les últimes setmanes. Els selectius del Vell Continent van tancar la sessió amb lleugeres caigudes, exceptuant el CAC-40 francès, que finalitzava amb modestos avanços.

Categories: General Tags: