Home > General > Els selectius europeus tanquen la sessió amb avenços positius

Els selectius europeus tanquen la sessió amb avenços positius

25/10/2019

La bateria de publicacions macroeconòmiques a Europa, centrada en les dades del PMI manufacturer a l’eurozona, va resultar estar per sota del que esperava el mercat, situant-se a nivells de 45,7 punts. En canvi, la mateixa dada de la zona geogràfica americana va sorprendre positivament, situant-se a nivells de 51,5, per sobre del que auguraven els analistes. Pel que fa a les dades sobre les demandes de béns duradors, s’han vist dades dèbils. Respecte a l’última reunió que va dur a terme Mario Draghi com a president del Banc Central Europeu, no hi va haver cap novetat i va recordar que els tipus d’interès es mantindran en els nivells actuals o més baixos fins que la inflació s’apropi a nivells del 2%. Per tant, no es van poder obtenir dades sobre quines seran les pautes a seguir a partir d’ara amb Christine Lagarde al capdavant de BCE. Des del Regne Unit arriben novetats respecte al Brexit, on ahir Boris Johnson va anunciar que intentarà convocar eleccions generals anticipades per al 12 de desembre. Mentrestant, la temàtica del Brexit segueix encallada i haurem de romandre expectants per poder veure com es desen­llaça la situació a falta d’una setmana per a la data clau de possible sortida. Deixant de banda la diversitat de notícies que han aparegut al mercat, els selectius del Vell Continent van finalitzar la sessió amb apreciacions en la seva totalitat.

Categories: General Tags: