Home > General > Comencen les presentacions de resultats a l’IBEX-35

Comencen les presentacions de resultats a l’IBEX-35

23/10/2019

La companyia Enagas va ser la primera a encetar la jornada de presentacions de resultats trimestrals, que va acabar tancant la sessió amb lleugeres apreciacions. La sessió als selectius del Vell Continent va estar marcada per la cautela, on les votacions pel Brexit al Parlament britànic van causar una gran expectativa. Les borses europees van acabar totes amb lleugers avenços exceptuant el selectiu espanyol IBEX-35, que era l’únic dels més representatius que queia un 0,24%, tot quedant a escassos punts per sota dels 9.400. Pel que fa al Brexit, amb la data clau cada vegada més a prop i amb la possibilitat d’un Brexit dur descartada després de la carta de Johnson incloent la clàusula de retardar tres  mesos el Brexit en cas de no arribar a un acord al Parlament abans del 31 d’octubre. Diversos analistes en la qüestió britànica veuen viable que es pugui arribar a un acord dins del Parlament britànic, però, en l’hipotètic cas de signar-se, s’executaria més tard de la data clau. Pel que fa a les negociacions comercials, se segueixen fent públiques cites de diversos negociadors, on mencionen el bon port on s’estan dirigint les negociacions tot i que no aporten grans novetats per poder intuir quan es podrà publicar el primer miniacord entre les dues potències econòmiques mundials.

Categories: General Tags: