Home > General > Torna la volatilitat als mercats

Torna la volatilitat als mercats

17/10/2019

El Brexit està ocupant totes les portades dels analistes d’inversions europeus. A mesura que arriba el dia 19 d’octubre, la data clau per saber si hi haurà un acord o no entre la Unió Europea i el Regne Unit, es van fent diverses filtracions i cada vegada sembla que la probabilitat d’arribar a un acord és més propera. De fet, Michel Barnier, negociador de la part europea, va afirmar que l’acord era factible però no segur. Ambdues parts estan treballant per mirar de polir l’esborrany que es presentarà a la cimera de la Unió Europea per tal de signar l’acord i d’aquesta manera suavitzar els possibles afectes adversos ja descomptats als mercats borsaris. La jornada europea va tancar amb to mixt, on va destacar positivament la pujada de l’IBEX-35, que s’apreciava un 0,33% i se situava en 9.386 pb, mentre que per la negativa el que més queia era el FTSE-100 enmig de la problemàtica sortida del Brexit. Mentrestant, a l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street iniciaven la sessió amb lleugeres correccions degut a la resposta dels portaveus xinesos a la intromissió que han fet els Estats Units en els incidents interns entre la Xina i Hong Kong. Tot i les noves disputes a falta de signar el nou miniacord, els inversors tenen la vista posada en les presentacions de resultats de companyies americanes.

Categories: General Tags: