Home > General > Nancy Pelosi ataca Donald Trump

Nancy Pelosi ataca Donald Trump

26/09/2019

Semblava que els únics rivals de Donald Trump per tal d’aconseguir l’hegemonia econòmica estant al poder eren de qualsevol país com, per exemple, Xi Jinping a la Xina, Mohammed bin Salman a l’Aràbia Saudita o Vladímir Putin a Rússia, excepte la seva oposició política americana. I el cert és que aquest cop qui ha atacat Trump ha estat Nancy Pelosi, la presidenta del Congrés dels Estats Units. La demòcrata ha anunciat que s’ha obert una investigació per tal d’iniciar els tràmits per a un impeachment o destitució de l’actual president americà a causa de la suposada violació de l’actual president dels EUA de la llei i de traïció del jurament de fidelitat a la Constitució en haver fet ús d’influències i de la seva posició per tal que un govern estranger investigui un adversari polític com Joe Biden. Trump, com sempre, va reaccionar a través de la seva xarxa social preferida denunciant que estava rebent assetjament per part de Pelosi, tot i que sembla molt complicat que aquests tràmits iniciats per la presidenta del Congrés acabin fructificant. Aquesta notícia ha insuflat l’economia europea de volatilitat i molts inversors han preferit consolidar posicions i han tenyit en la seva totalitat els selectius més representatius d’Europa. A Wall Street, els selectius iniciaven la sessió amb lleugeres apreciacions, mentre que el tipus de canvi eurodòlar se situava a nivells d’1,094 a tancament de la sessió europea.

Categories: General Tags: