Home > General > Tancament de setmana en positiu

Tancament de setmana en positiu

31/08/2019

Les borses mundials van obrir amb tendència alcista fent predominat el color verd als mercats. La Xina va confirmar els contactes amb els Estats Units i van demanar a Donald Trump una treva en què tots dos havien de cedir per evitar aplicacions de nous aranzels i el govern asiàtic va remarcar que mantenien una comunicació eficaç. A més a més, Trump va ratificar que s’havien concretat noves converses comercials i que n’hi havia més programades per a la setmana que ve. Respecte a política monetària, PIMCO, una de les majors gestores de renda fixa del món, ha posat una pressió extra a la Reserva Federal dels Estats Units, en sumar-se al president nord-americà demanant més agressivitat amb els tipus d’interès. L’experta PIMCO va expressar la seva preocupació per la falta de consens dins de la FED sobre la necessitat de rebaixar tipus d’interès. Nogensmenys, en termes generals estan d’acord amb l’economia domèstica i amb el creixement del consum, però diuen que el mercat laboral es troba desaccelerant. Quant al mercat de commodities, el barril Brent es va deixar prop del 2,38% i el WTI un 2,56%, mentre que l’or es va mantenir estable. Respecte al mercat de divises, l’euro es deprecia endavant de les principals divises mundials com són el JPY i el dòlar.

Categories: General Tags: