Home > General > Els resultats de les empreses marquen els mercats

Els resultats de les empreses marquen els mercats

23/07/2019

Els futurs de Wall Street anticipaven pujades al parc nord-americà després de les baixades registrades divendres. Entre les companyies que informen els seus comptes destaquen grans valors com Coca-Cola, Facebook i McDonald’s. Fins ara, el 13% de les companyies del S&P500 han publicat les seves xifres. Així mateix, a Wall Street l’atenció segueix posada sobre les relacions comercials entre els Estats Units d’Amèrica i la Xina. A més a més, al llarg d’aquesta setmana es coneixeran referències macroeconòmiques de rellevància tant a Europa com a l’altra banda de l’Atlàntic. D’altra banda el president dels Estats Units, Donald Trump, va tornar a criticar a la Reserva Federal (Fed), a causa dels elevats tipus d’interès versus el nivell d’inflació del país. En el mercat de les matèries primeres, hem vist com els preus del petroli pugen més d’un 1% davant els temors del mercat per la captura d’un petroler britànic per part d’Iran al golf Pèrsic provoqui alteracions en el subministrament de petroli. Pel que fa a l’or, contínua la seva tendència alcista tot i la correcció de la setmana passada. Respecte al Brent referència del barril a Europa puja un 1,44% mentre que el West Texas es revaloritza prop d’un 1,60%. Quant al mercat de divises, veiem com el tipus euro/dòlar és manté pla sense gran variacions. D’altra banda, el mercat europeu tanca amb color verd menys el mercat britànic i l’espanyol. Pel que fa al Regne Unit, la por que Boris Johnson sigui el substitut de Teresa May fa que el fantasma del Brexit dur guanyi presència. Quant a Espanya, el debat d’investidura de Pedro Sánchez ha començat i la possibilitat d’un govern amb coalició amb el partit polític de Pablo Iglesias no convenç al mercat espanyol.

Categories: General Tags: