Home > General > Tranquil·litat als mercats

Tranquil·litat als mercats

03/07/2019

Ahir vam tenir la sensació que els mercats estaven digerint les bones notícies derivades de la treva comercial entre els EUA i la Xina. Ens trobem en un mes una mica especial en què se succeiran moltes notícies que poden provocar que el mercat estigui relativament mogut. Entre les notícies que destacaríem hi ha les actuacions dels bancs centrals. Durant les properes setmanes, Europa podria rebaixar el tipus de facilitat de dipòsit i a final de mes la Fed podria dur a terme la primera rebaixa de tipus d’interès. Altres notícies de rellevància poden ser el posicionament dels Estats Units davant de l’Iran referent al desarmament nuclear, en espera de com es posiciona la Xina. I per finalitzar, cal veure com evoluciona el posicionament de Trump, que ara semblaria que està posant en el punt de mira Europa. Es pretén incrementar la llista de productes gravats com a resposta als ajuts europeus atorgats a Airbus (principal competidor de Boeing). Avui, els mercats americans solament cotitzaran mitja jornada i demà estaran tancats per la festivitat del Dia de la independència. L’eurodòlar es va mantenir estable a 1,13.

Categories: General Tags: