Home > General > El PSOE guanya les eleccions generals a Espanya

El PSOE guanya les eleccions generals a Espanya

30/04/2019

Encara amb la ressaca de les eleccions generals a Espanya, amb l’àmplia victòria de Pedro Sánchez al capdavant del PSOE, l’IBEX-35 va aconseguir tancar la sessió amb lleugeres revaloracions, trencant el malefici viscut els últims anys durant la jornada corresponent al canvi de govern, on es veien severes caigudes. Mentrestant, les companyies espanyoles segueixen en plena temporada de presentació de resultats, impulsant el selectiu IBEX-35 per sobre dels 9.500 punts, que seguiran estant en el punt de mira dels inversors més arriscats. La resta de selectius del Vell Continent van finalitzar la jornada amb lleugeres apujades, aconseguint tancar en la seva totalitat en verd tot contrarestant les males notícies sobre la davallada de la confiança empresarial i la dels consumidors a l’Eurozona.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street iniciaven la jornada dubitatius, alternant-se entre els guanys i les pèrdues, però a mesura que avançava la jornada la tonalitat positiva s’apoderava dels mercats. Els inversors americans estaran en espera de la nova reunió de la Fed, que es durà a terme entre avui i demà, a més dels indicadors avançats d’ISM i del PMI dels Estats Units i de la Xina.

Categories: General Tags: