Home > General > Inici de Setmana Santa amb publicacions de resultats empresarials americans

Inici de Setmana Santa amb publicacions de resultats empresarials americans

16/04/2019

Els selectius de renda variable global van concloure una setmana especialment bona deguda a la recuperació la confiança inversora després de les intervencions tant de la FED americana com del Banc Central Europeu, que van impulsar els inversors a tornar a triar els actius de renta variable i deixaven enrere així els actius sense risc. A més a més, les inesperades dades positives respecte a la presentació de resultats iniciada a finals de setmana per part de les companyies de Wall Street van aconseguir incrementar les valoracions de l’S&P500 fins a nivells màxims del setembre passat, recuperant en gran part la famosa caiguda dels mercats que es va viure des de l’octubre de 2018.
Tot i el fort inici que es va viure divendres passat amb les primeres presentacions de resultats de la banca americana, la continuació que s’ha viscut durant aques dilluns no ha estat tan positiva i ha propiciat veure lleugeres caigudes als selectius americans que veien com s’allunyaven els atacs a nous màxims.
Mentrestant, al Vell Continent els selectius tancaven en positiu, gairebé plans, en una jornada amb poques influències macroeconòmiques.

Categories: General Tags: