Home > General > Els EUA comencen la temporada de presentació de resultats

Els EUA comencen la temporada de presentació de resultats

13/04/2019

L’últim dia de la setmana s’iniciava amb tonalitat vermellosa pel que fa als selectius europeus, que a mesura que avançava el dia es girava i es posava en números verds amb l’inici de la temporada de presentació de resultats als Estats Units, corresponents al primer trimestre del 2019. Pel que fa a les publicacions empresarials a Espanya, no començaran fins després de Setmana Santa, l’última setmana d’aquest mes, coincidint amb les eleccions generals del 28 d’abril. La publicació de resultats del banc americà JP Morgan, que va ser molt ben rebuda pel mercat, va donar confiança als inversors en el sector bancari, que es va acabar contagiant al sector de la banca de l’IBEX-35, que juntament amb les notícies de Banco Santander sobre la possible recompra de part del seu negoci a Mèxic i la decisió sobre voler seguint augmentant el dividend va impulsar el sector més pesant a Espanya. Els inversors més arriscats en renda variable americana romanen expectants a les novetats en l’acord comercial entre la Xina i els EUA i a més presentacions per tal d’atacar nous màxims anuals en els selectius de Wall Street.

Categories: General Tags: