Home > General > El Brexit es torna a posposar

El Brexit es torna a posposar

12/04/2019

Els mercats europeus es llevaven amb la notícia de l’acceptació per part de Theresa May sobre l’ajornament del Brexit fins al 31 d’octubre del 2019, segons l’oferiment que es va fer per part de la Unió Europea a la cimera que es va dur a terme a Brussel·les. Així doncs, May pren aire i aconsegueix sis mesos més per poder seguir negociant amb els diferents parlamentaris per tal d’arribar a bon port i aconseguir l’acceptació del parlament britànic. Tot i tenir mig any més per negociar, les intencions de May aniran enfocades a intentar solucionar el Brexit abans del 22 de maig, per tal d’evitar haver de participar a les eleccions europees sabent que el poble britànic va decidir votar en contra de formar-ne part. Després d’aquestes notícies, un dels mercats que es van veure més beneficiats va ser l’IBEX-35, amb alguns valors considerats com a pesos pesants de l’índex amb forta exposició al mercat anglès, com van ser, per exemple, Banco Santander o Banc Sabadell, que van ser uns dels valors que més van contribuir a impulsar-lo fins als 9.445 punts, amb revaloracions del 0,41%. El FTSE-100, en canvi, es mantenia gairebé inalterat amb lleugeres correccions, fet que demostra que molts inversors del selectiu ja descomptaven el previsible nou ajornament.

Categories: General Tags: