Home > General > Draghi no dona pistes

Draghi no dona pistes

11/04/2019

Un dels fets més rellevants de la setmana, com ha estat la compareixença del Banc Central Europeu, amb Mario Draghi al capdavant, no ha ajudat els inversors a desxifrar quins seran els mètodes a implementar per tal de rebaixar els balanços de les entitats financeres amb la permanència dels tipus negatius de dipòsit. Referint-se al sector bancari, va comentar que existeix una superpoblació bancària i que es necessita una consolidació i unificació. Respecte a les apujades de tipus d’interès a la zona euro, no hi ha hagut novetats destacables, i a curt termini no s’espera cap canvi, com a mínim fins a final del 2019. Al focus dels inversors europeus, segueix la temàtica britànica del Brexit, on ahir es va reunir el Consell Europeu per tal de decidir si es concedeix la pròrroga que demana Theresa May fins al 30 de juny del 2019, ja que el termini del 12 d’abril ha estat insuficient per poder negociar correctament un acord favorable per totes les parts implicades. Els selectius europeus van finalitzar la jornada mixtos, sense gaires canvis respecte a la jornada anterior, en què el selectiu que més es va revalorar va ser el DAX alemany amb apujades del 0,47%, mentre que l’IBEX-35 va tancar pla.

Categories: General Tags: