Home > General > Tranquil·litat en els selectius europeus

Tranquil·litat en els selectius europeus

05/04/2019

Jornada mixta pel que fa als rendiments dels selectius europeus, on tots els mercats capdavanters ja se situen amb revaloracions positives per sobre del 10%, on l’IBEX-35 és referma per cinquè dia consecutiu en positiu, tancant per sobre dels 9.500 punts. El selectiu espanyol es va recolzar en gran part en el sector bancari, impulsat per la publicació de les dades que es van tractar a l’última reunió del BCE, on es barallaven diverses possibilitats per impulsar els bancs en no trobar suficients motius per apujar els tipus d’interès europeus i evitar els riscos que puguin suposar aquests retards. Després que les comandes industrials alemanyes sortissin a la llum, amb dades meridianament per sota del que s’esperava el consens d’analistes, el DAX alemany se’n ressentia, però no va ser prou preocupant per evitar que acabés la jornada en positiu amb les notícies del BCE.
Els mercats de Wall Street iniciaven el dia amb lleugeres pujades i rebent amb els braços oberts les notícies sobre els nous mínims des del 1969, de l’indicador sobre peticions d’atur als EUA, que augura una millora a l’economia i es desmarca a curt termini d’alguns indicadors econòmics que mostraven preocupacions en el creixement dels EUA.

Categories: General Tags: