Home > General > Europa torna a obtenir beneficis

Europa torna a obtenir beneficis

27/03/2019

Els inversors reprenen la confiança en l’àrea geogràfica del vell continent, on els selectius més importants van tancar amb revaloracions diverses. El selectiu que més va destacar positivament va ser el CAC-40 francès, amb apujades properes al 0,89%. En canvi, el selectiu que menys es va impulsar va ser el de l’altre veí del nostre país, l’IBEX-35, que tancava pla llastat per les notables retallades que es van veure en el sector bancari. Sembla que el fantasma de la inversió de la corba de tipus d’interès ha començat a alertar els inversors, que comencen a reduir posicions en actius vinculats a la banca. A Europa segueixen ocupant les portades de les notícies les qüestions relacionades amb el Brexit, que durant la setmana viurà multitud de votacions en relació amb la sortida de la Unió Europea, que s’havia de dur a terme en ferm el dia 29 de març, divendres d’aquesta setmana.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans obrien amb moderats beneficis, fet que acabava contagiant els selectius europeus.

Categories: General Tags: