Home > General > El vermell s’apodera dels selectius europeus

El vermell s’apodera dels selectius europeus

26/03/2019

Els selectius europeus iniciaven la setmana amb petites devaluacions, amb la ressaca de les caigudes que es van veure el darrer dia de la setmana passada a Wall Street i com finalitzaven la jornada els mercats asiàtics ahir. A la boca de molts inversors hi ha la famosa inversió de la corba de tipus d’interès que es va viure divendres passat i que no passava des del 2007, en què els rendiments dels bons del Tresor americà a tres anys resultaven ser més atractius que els rendiments a deu anys. La presentació de les dades sobre confiança inversora del març a Alemanya va resultar estar per sobre de les expectatives, fet que va impulsar a rebaixar les pèrdues i va motivar que alguns selectius canviessin la tendència durant la jornada, tot i acabar amb caigudes moderades.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien lleugerament a la baixa en una setmana en què poden arribar notícies bones que tornin a incentivar les inversions en renda variable. Aquestes notícies poden arribar durant la setmana si les publicacions del PIB, inflació o les negociacions comercials entre els EUA i la Xina que es mantindran al país asiàtic fluctuen correctament i deixen entreveure un acord proper.

Categories: General Tags: