Home > General > La Fed calma els mercats

La Fed calma els mercats

22/03/2019

Els selectius del vell continent van tancar la jornada mixtos i només es van veure apujades al FTSE-100, enmig de les negociacions sobre l’ajornament per la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, i del FTSE MIB italià, amb apujades bastant lleugeres. L’EuroStoxx-50 es mantenia dubitatiu durant la jornada i finalitzava la sessió amb davallades del 0,15%. El selectiu espanyol de l’IBEX-35 no va aconseguir reprendre les apujades que s’havien vist la setmana anterior i que es tallava ahir amb l’efecte contagi del DAX alemany.
Després de la compareixença que es va fer a l’altra banda de l’Atlàntic per la part dels representants de la Fed, es va deixar entreveure que no hi hauria augments de tipus d’interès tot el 2019. En finalitzar el discurs de Jerome Powell es van veure diverses davallades en el sector de la banca americana, el principal perjudicat a nivells de marges amb les notícies que no hi hauria moviments en els tipus. La jornada d’ahir arrencava dubitativa, però a mesura que avançava el dia els inversors recuperaven la confiança ens els actius de risc, havent digerit les notícies del dia anterior.

Categories: General Tags: