Home > General > L’IBEX-35 segueix amb la remuntada

L’IBEX-35 segueix amb la remuntada

19/03/2019

Tot i els rumors sobre una possible propera fusió d’uns dels bancs més influents en l’àmbit europeu com són Deutsche Bank i Commerzbank, el DAX alemany no va aconseguir consolidar la jornada en positiu. En canvi, a la resta de selectius del vell continent la notícia va impulsar el sector bancari, que amb la seva inèrcia va contribuir a obtenir revaloracions diverses en els nivells que es veien a tancament de la setmana anterior. Al selectiu espanyol de l’IBEX-35 es van veure diversos intents d’atacar els 9.400 punts, per acabar consolidant-los a tancament de la jornada. Aquests nivells no es veien des de principi d’octubre del 2018 i actualment la revaloració del selectiu és superior al 10% des de principi d’any. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien amb tonalitat verdosa, però cautelosos en espera de la reunió de la Fed que es durà terme entre demà i dijous, i quin pot ser el to del discurs de Jerome Powell, que s’espera que segueixi amb el discurs continuista i moderat adoptat des de principi del 2019 i no s’esperen canvis en els tipus d’interès americans. Actualment, el tipus de canvi eurodòlar se situa en nivells d’1,1327.

Categories: General Tags: