Home > General > Estrenem l’última setmana de gener

Estrenem l’última setmana de gener

29/01/2019

Comencem l’última setmana del mes de gener amb l’esperança de tancar-lo en positiu, després d’una ratxa negativa, encadenant setmanes i mesos en què el color vermell era el principal protagonista dels mercats, no solament de la renda variable, sinó en general en tot tipus d’actius financers. Així doncs, el comportament dels mercats durant la setmana passada va ser mixt. Pel costat positiu, en l’aspecte microeconòmic, ja fa unes jornades que es presenten resultats de l’últim trimestre del 2018 de les principals companyies. En aquest sentit, de les empreses nord-americanes el 76% han anunciat resultats sorprenent positivament en la seva part dels ingressos. Per la part macroeconòmica, veiem com es van rebaixant les previsions del creixement de les economies, friccions comercials i un debilitament de les dades del sentiment comercial al Japó i Alemanya. Amb tot, estarem atents als nombrosos temes que tenim sobre la taula.

Categories: General Tags: