Home > General > Jornada anticiclònica a l’IBEX-35

Jornada anticiclònica a l’IBEX-35

24/01/2019

La forta baixada de temperatures en què es va veure envoltada la Península Ibèrica, que va pintar de blanc moltes teulades, no va aconseguir refredar els ànims dels inversors europeus, que van veure com l’IBEX-35 tornava al verd després de dues jornades en què el selectiu va ser capaç de salvaguardar els tan desitjats 9.000 punts i comença a despuntar amb intensitat, mentre que la totalitat de mercats del Vell Continent van tancar la jornada amb tonalitat roja. Els analistes estan posant en el punt de mira el selectiu espanyol, que a hores d’ara ja és el capdavanter pel que fa als mercats europeus amb una revaloració en tan sols 23 dies del 6,90%, més de tres punts percentuals per sobre del que fa a l’índex europeu EuroStoxx-50 i a falta de saber els tancaments dels mercats de Wall Street, pot situar-se inclús per davant dels famosos S&P-500, Dow Jones o Nasdaq pel que fa a les apreciacions des de principi d’any.
La setmana vinent s’iniciarà la presentació de resultats de les companyies que conformen el selectiu espanyol i s’avaluarà per part dels inversors si les seves sensacions eren certes i poden seguir dipositant la seva confiança en la renda variable del sud-oest d’Europa.

Categories: General Tags: