Home > General > Europa segueix expectant de noves notícies

Europa segueix expectant de noves notícies

22/01/2019

Els mercats europeus van iniciar la jornada amb certes turbulències originades per les interminables negociacions del Brexit, que està mirant de desencallar sense gaire èxit. La primera ministra del Regne Unit ha reiterat que no valora la possibilitat de tornar a dur a terme un referèndum i haurà de tenir enllestit el famós pla B per al dia 29 de gener d’aquest any. Les influències borsàries americanes no van tenir efecte a causa de la festivitat nacional en memòria de Martin Luther King i els selectius europeus no van poder capgirar una jornada tenyida principalment de vermell, tot i que les devaluacions van ser molt lleugeres i es van mantenir nivells importants com són els 9.000 punts de l’IBEX-35, que es  va veure afectat per les retallades de preus objectius per part d’un important banc europeu a les valoracions de la banca espanyola de cara al 2019.
A l’altra banda de l’Atlàntic s’auguren possibles revaloracions en els mercats de renda variable potenciades per les filtracions de les negociacions que es poden estar duent entre la Xina i els EUA, i que suposarien nous apropaments de posicions reduint el superàvit comercial que té la Xina, i que ha estat un escull per tal de millorar les tensions comercials.

Categories: General Tags: