Home > General > Primera setmana de gener molt positiva

Primera setmana de gener molt positiva

12/01/2019

Les dades de l’IPC de la primera economia del món s’han contret tres dècimes durant l’últim mes del 2018, arribant a nivells de l’1,9% interanual, tal com augurava el consens d’analistes. Aquestes notícies refermaven les perspectives més conservadores sobre els possibles increments de tipus d’interès de la Fed. El tipus de canvi eurodòlar ha tocat nivells d’1,15. Durant la setmana vinent, més en concret dimarts, sabrem el resultat de la votació del Parlament Britànic sobre l’acord assolit sobre el Brexit. Alhora, la lliura s’ha vist sacsejada a l’alça a causa de les filtracions de possibles endarreriments pel que fa a la sortida de la Unió Europea, per la quantitat de burocràcia que s’hauria de tancar. L’IBEX-35 ha aconseguit tancar la jornada amb lleugeres pujades, consolidant una magnífica setmana per començar l’any 2019.

Categories: General Tags: