Home > General > Sorpresa positiva per part d’Europa a l’inici del 2019

Sorpresa positiva per part d’Europa a l’inici del 2019

11/01/2019

El selectiu espanyol IBEX-35 reprèn les pujades i se situa amb revaloracions de prop de 3,5 punts bàsics des de principi d’any, consolidant-se com a segon selectiu europeu amb millors rendiments, tan sols per darrere del FTSE MIB italià, que ja suma revaloracions per sobre del 5% el 2019, després de totes les tensions que va viure l’any anterior. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street iniciaven la jornada amb caigudes pròximes al mig punt percentual, a causa de les noves publicacions de dades econòmiques de la Xina, que han estat per sota de l’esperat i amb la incertesa de la compareixença que durà a terme el president de la Fed, Jerome Powell.

Categories: General Tags: