Home > General > Sabor amarg als mercats

Sabor amarg als mercats

28/12/2018

Ja s’apropa el cap d’any i solament queda una jornada de mercats aquest any. Aquest final de 2018 està sent realment volàtil per als actius de risc. Manca de volums (típic de Nadal) i sentiment de por per part dels inversors. Cert que els darrers moviments vistos per part dels principals índexs mundials no són gaire motivadors. S’ha creat una divergència entre l’activitat física i la financera molt important: tenim una desconnexió entre les dades reals de l’economia i l’evolució dels mercats financers. Esperem que en un futur aquesta situació generi oportunitats. Els principals mercats europeus van acabar retrocedint la jornada d’ahir i els americans a les sis de la tarda marcaven una tendència baixista. Pel que fa a les divises, l’encreuament de l’eurodòlar es va situar a nivells d’1,1425, i l’or va ser un dels pocs actius en positiu, actuant com a refugi.

Categories: General Tags: