Home > General > L’amenaça de paralització del Govern americà apareix en escena

L’amenaça de paralització del Govern americà apareix en escena

22/12/2018

La penúltima jornada borsària abans de Nadal s’ha vist majoritàriament tenyida de vermell en els selectius europeus, tot i que les caigudes han estat més moderades que les que s’han arribat a veure durant la setmana. La bona obertura de mercats que s’ha fet a l’altra banda de l’Atlàntic en els mercats de Wall Street ha contribuït a maquillar alguns dels mercats del vell continent, que queien amb més força abans de l’impuls americà tot i saber que les dades macroeconòmiques que es publicaven estaven lleugerament per sota del que s’esperava el consens d’analistes. D’altra banda la confiança de l’inversor segons la Universitat de Michigan variava positivament, fet que contribuïa a tornar a veure els EUA en verd.

Categories: General Tags: