Home > General > Setmana important per a la FED

Setmana important per a la FED

18/12/2018

Els selectius europeus veuen com el vermell abunda en les valoracions al tancament de la primera jornada de la setmana. Un dels principals motius, apart de l’alentiment del creixement mundial, és la més probable apujada de tipus d’interès als EUA que es durà a terme durant la reunió de la FED que s’inicia el dimarts i que està motivant una venta generalitzada d’actius de risc. Donald Trump ha atacat la FED des del seu twitter en contra d’aquesta possible apujada de tipus. Pel que fa a un dels temes estrella de l’actual 2018, el Brexit, la seva primera ministra ha afirmat que el Parlament britànic votarà l’acord a mitjan  gener, després de l’aplaçament de l’onze de desembre i la posterior moció de confiança a May.

Categories: General Tags: