Home > General > El Regne Unit i Itàlia fan anar de bòlit Europa

El Regne Unit i Itàlia fan anar de bòlit Europa

14/12/2018

Theresa May, la primera ministra britànica, va aconseguir guanyar la moció de confiança que van dur a terme els propis integrants del Partit Conservador, tot i que va anunciar que es retiraria a les eleccions del 2022. May va aprofundir en la intenció de millorar l’acord del Brexit pactat amb Brussel·les per tal de pal·liar el descontentament que es va crear entre la ciutadania i els propis parlamentaris. Virant cap al país transalpí, hi ha hagut novetats respecte del pressupostos sobre el dèficit per tal d’evitar sancions, on hi ha hagut un moviment del primer 2,2% sobre el PIB al 2,04%, bastant més proper al que proposava la Comissió Europea. Els selectius europeus van tancar mixtos, tot destacant una nova jornada en positiu de l’IBEX-35, quedant-se a les portes dels 9.000 punts.

Categories: General Tags: