Home > General > El mercats europeus reaccionen a l’alça

El mercats europeus reaccionen a l’alça

13/12/2018

Les millores de les negociacions entre els Estats Units i la Xina, deixant enrere el conflicte amb la CFO de Huawei, una de les empreses internacionals xineses més representatives arreu del món, van solucionar-se amb el seu alliberament. De nou les aparicions dels mandataris de les dues potències mundials van millorar la confiança inversora dels selectius europeus, que van aconseguir tancar la jornada amb tots els mercats per sobre del punt percentual, fins i tot sobrepassant els 2 punts percentuals en el cas del CAC-40 francès. Centrant-nos en Espanya, l’IBEX-35 va tenir un comportament excel·lent, en què tots els seus valors van tancar en verd, exceptuant el cas d’Inditex, que va presentar resultats per sota de les estimacions del mercat tot i haver millorat respecte a l’any anterior.

Categories: General Tags: