Home > General > Powell dona embranzida als mercats americans

Powell dona embranzida als mercats americans

30/11/2018

Les paraules del president de la Fed, Jerome Powell, van ser molt ben rebudes pels mercats americans. En les seves declaracions, el portaveu americà va afirmar que els tipus d’interès estaven un pèl per sota del llindar que consideren neutral, augurant unes possibles frenades en els agressius increments dels tipus de cara a l’any vinent. Cal destacar que els mercats com el Dow Jones i l’S&P-500 tornen a veure en números verds les seves cotitzacions acumulades des de principi d’any, on el líder segueix sent el Nasdaq, el selectiu amb més pes de les famoses FAANG. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats borsaris europeus van viure una jornada amb petits avenços en espera de novetats del G-20.

Categories: General Tags: