Home > General > Un pas endavant, dos passos enrere

Un pas endavant, dos passos enrere

28/11/2018

L’endemà d’una de les mi­llors jornades borsàries a Europa de l’any 2018, vam tornar a rebre un gerro d’aigua freda per part d’Itàlia i dels EUA, que van frenar l’embranzida que havien pres els mercats. Des d’Itàlia van voler contextualitzar les afirmacions que va fer Matteo Salvini, tot manifestant que estan còmodes amb els objectius actuals de deute però que no descarten poder reduir-los. Aquesta notícia, juntament amb les declaracions de Donald Trump tornant a posar llenya al foc en els temes aranzelaris amb la Xina i aquest cop afegint un nou protagonista a l’escena, el Regne Unit, tot suggerint que l’acord de la primera ministra, Theresa May, respecte al Brexit podria amenaçar l’acord comercial entre els EUA i el Regne Unit.

Categories: General Tags: